Next_level_groot
pensioenadvies 070 7 62 02 00
Header_eyes

Nieuws & achtergrond

AFSCHAFFEN PENSIOEN EIGEN BEHEER 2017

Per 1 januari 2017 wordt het pensioen in eigen beheer afgeschaft. Bent u reeds klant bij ons en maakt u gebruik van onze pensioenovereenkomst, dan hoeft u niets te doen. Alle andere DGA's die nog pensioen in eigen beheer opbouwen zullen de pensioenregeling moeten stoppen.
Door Next Level om 07:37
lees meer

KORTING BIJ AFKOOP DGA PENSIOEN NAAR 34,5%

Per 1 januari 2017 zal het pensioen in eigen beheer voor de DGA worden afgeschaft, zoveel is op 1 juli duidelijk geworden met de brief aan de Tweede Kamer van staatssecretaris Wiebes van Financiën.
Door Next Level om 07:09
lees meer

BRIEF PENSIOEN EIGEN BEHEER WEER UITGESTELD

Op 31 mei 2016 zou Staatssecretaris Wiebes van Financiën de tweede kamer informeren over zijn oplossingsrichting van voorkeur. Wiebes heeft de tweede kamer geïnformeerd dat de brief over het pensioen in eigen beheer van de DGA nog langer op zich laat wachten.
Door Next Level om 08:16
lees meer

UPDATE PENSIOEN IN EIGEN BEHEER, OVERLEG VASTE KAMERCOMMISSIE

Op 23 maart 2016 is een overleg geweest van de vaste Kamercommissie van Financiën inzake de oplossingsrichtingen voor het pensioen in eigen beheer. Het resultaat: De Staatssecretaris zal binnen enkele weken een nieuwe brief sturen waarin hij zijn voorkeuren voor een oplossingsrichting kenbaar maakt. Uiteraard blijven wij dit proces volgen.
Pensioen_eigen_beheer_wiebes_bepaalt_richting_large
Door Next Level om 15:42
lees meer

PENSIOEN EIGEN BEHEER, EEN NIEUWE BRIEF

Op 15 maart 2016 is een nieuwe brief verschenen van de staatssecretaris van Financiën inzake het pensioen in eigen beheer. Een duidelijk kader tekent zich af over hoe het Ministerie van Financien het pensioen in eigen beheer wil afschaffen en dat ziet er veelbelovend uit.
Door Next Level om 08:20
lees meer